3D design og visualisering af events med udgangspunkt i terræn og omgivelser


Axion Nordic visualiserer dit event, med udgangspunkt i markedets bredeste udvalg af oppustelige former og shapes.

 

Vi er med helt fra projektfasen

Hos Axion Nordic designer og producerer vi ikke bare oppustelige pop-up messestande, eventtelte, målportaler o.s.v. Vi er også din samarbejdspartner omkring design og 3D visualisering af dit udendørs event. Du kender din venue, men udnytter du terrænets potentiale og unikke muligheder til fulde?

Vi har markedets bredeste udvalg af lufttætte og oppustelige reklameprodukter og flere kommer til hele tiden. Faktisk kan det være at din idé kunne danne grobund for vores standardprodukt. Du kender naturligvis lokationen for dit næste event, og ved hvordan man “plejer at gøre”. Men vi vil gerne invitere dig op i en helikopter, hvor vi ser det hele lidt fra oven.

Det optimale er naturligvis at vi starter bilen og kommer ud og ser lokationen “live”. Her får man det bedste indtryk af terrænets konturer og mulighederne i at arbejde med disse. Men et billede kan faktisk være nok. Eksemplet er et sejlsports-event som folder sig ud på en havnefront. Vi har valgt at bruge oppustelige bøjer med logo ved indsejlingen og som flydende markører. Branded med sponsorlogos er disse et fantastisk blikfang, og hvorfor ikke udnytte vandet til at flashe dit brand overfor publikum?

 


Undgå ubehagelig overraskelser

Eksemplerne på eventarrangører som har købt forkert ind er mange. Vidste du til eksempel at et eventtelt på over 49 m2 kræver byggetilladelse og et certifikat som følger ejeren af teltet. Dette er dyrt at anskaffe og kunne være undgået ved at tænke kreativt. Eller hvad nu hvis der slet ikke er plads til den oppustelige portal som du havde forestillet dig skulle være den endelige kulmination på et cykelløb, fordi at du ikke havde tænkt på krav om brandveje til eventet?

I denne case har vi, udover en oppustelig målportal, valgt at præsentere kunden for en løsning som indeholder oppustelige søjler, oppustelige eventtelte med sammenkobling samt vores anderledes oppustelige reklametelt Tripod
Hvis du kan lide denne slags visualisering af et event så vent til at du hører det allerbedste, vi gør det ganske gratis!

 

 

Et event promoverer ikke sig selv!

Vigtigheden af et godt forarbejde kan ikke overvurderes. Som eventarrangør bør du investere i at komme ud og fortælle om dit arrangement. Derfor designede vi til VM i Sejlsport dette super mobile oppustelige event-kit. En repræsentant fra eventet kan fragte dette set-up til møder og forsamlinger i en almindelig personbil. Det tager få minutter at forvandle hvad der ligner små tasker til detnne opsigtsvækkende mini-messestand. Se denne video som viser opsætningen af enlignende pop-up messestand.

Grib knoglen og lad os tage en snak om hvordan vi i fællesskab gør dit næste event til en luftig succes.