Blikfang til bilbranchen


I bilbranchen drejer det sig om at skille sig ud og vække opsigt. Det ved de hos Motorpoint/Leasing.dk.

Vi slog vejen forbi bilforhandleren et par dage efter levering af et oppusteligt Motorpoint event-kit. Salgskonsulent Lasse Nielsen havde selv modtaget produkterne, som leveres i robuste tasker eller trolleys alt efter produkttype. Han berettede at den første glædelige overraskelse var den lækre kvalitet og finish af disse tasker og trolleys. Så langt så godt!.

Lasse berettede videre, at han bare måtte se ved selvsyn om produkterne nu også var så flotte i virkeligheden, som på de 3D visuals vi havde præsenteret ham for bare 4 uger tidligere.I løbet af 20 minutter var hele det oppustelige set-up pustet op og stod der midt i biludstillingen. Motorpoint´s oppustelige event-kit bestod af: et 5x5 meters oppusteligt eventtelt, tre styk oppustelige søjler og to styk oppustelige borde.

biludstilling setup med reklamesøjler, borde og telt

“Der er tænkt på ALT!. Men frem for alt er det simpelt. Skulle jeg på noget tidspunkt komme i tvivl, så scanner jeg bare QR koden, som er på hvert enkelt produkt, hvorefter en instruktionsvideo popper op på min telefon, det er simpelthen genialt. Detaljegraden, kvaliteten af syningerne, tykkelsen af materialet og ikke mindst printkvaliteten på produkterne er helt fænomenal - jeg er færdig med foldetelte og roll-ups når jeg laver promotions. Dette set-up udstråler klasse, seriøsitet og kvalitet. Og hvis Motorpoint kan genspejle netop disse værdier overfor vores kunder og besøgende… så tror jeg faktisk på at vi sælger flere biler.”

Faktisk fik vi endnu en god grund til hvorfor vores oppustelige reklameeffekter er så brugbare til netop bilbranchen. Det kan jo ske at der kommer en kastevind ind igennem salgslokalerne, eller en kunde uheldigt vælter en brochurestander eller en roll-up reklame. Og hvis denne rammer en ny bil, så vil den højst sandsynligt efterlade en skramme eller en lille bule. Skulle det ske at et af vores oppustelige produkter vælter ned over en bil, så sker der ikke andet at den “bouncer” og lander på gulvet.

Motorpoint citat

Vi siger tak til Motorpoint, fordi de ville medvirke i vores lille kundecase og ønsker dem tillykke med deres nye oppustelige event-kit.