Eventmateriale til dit sport event


Triathlon, marathon og cykelløb med oppusteligt blikfang – vi viser hvordan...

Vores oppustelige reklameeffekter kræver ikke strøm for at forblive oprejst, derfor er de ideelle ved udendørs aktiviteter, som triathlon, marathon og cykelløb. I dette eksempel vil vi stable et halvmarathon på benene på Totø. Da det skal være gratis at deltage, tager vi fat i Pendant, som ivrigt støtter lokalsporten på Totø. Målstregen er forløsningen og skal derfor kunne ses på afstand og indgyde ekstra energi, til de udmattede deltagere.

Vi har 3 forskellige målportaler i vores sortiment: Almindelig målportal, 3-in-one portal og Målbuen. Portalerne fås i et hav af størrelser. Fra de helt små 4 meter brede og 2,6 meter høje, til de kæmpe store målportaler som er 6 meter høje og dækker en bredde på hele 12 meter. Her anvender vi en 4x6 meter "almindelig" oppustelig målportal som målstreg. 6 meter er rigelig til at dække den typiske vejbredde på Totø.

målportal til sport event

Totø Løbeforening, tilskuere og Pendant er alle glade, men erfaring viser, at turister har en tendens til at gå forkert i krydset ved den gamle købmandsbutik. For at undgå at deltagerne farer vildt, opsætter vi oppustelige reklamesøjler langs ruten, der fungerer som blikfang, og Pendant er igen med på ideen. Reklamesøjler fås i forskellige diametre, og i højder fra 2,5 meter til 5 meter. Reklamesøjlerne kan oppustes på stedet med den medfølgende håndpumpe, eller vores 12v ACCU pumpe . Alternativt oppumpes hjemme og transporteres på trailer.

Hele denne opsætning vil kunne transporteres i en almindelig personbil og opstilles af en enkelt person. Opstillingens vigtigste element er selvfølgelig målportalen. Vi udvidder her med reklamesøjler, som er rigtig fine til markedsføring og vejvisning. Ved større events anbefaler vi også vores oppustelige event telte, til omklædning, dommerkontor mv. Og kræves der endnu mere overdækning, vil vores oppustelige reklametelte løse opgaven.

reklamesøjler som vejvisning