FAQ


Her finde du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet. Finder du ikke svar her, eller ønsker du uddybning, sidder vi klar til at svare dig på telefon eller mail.

1. Kræves der adgang til strøm?

De mindre shapes som søjler, borde og møbler kan pustes op med den medfølgende håndpumpe. De større eventtelte og portaler kræver enten brug af elektrisk pumpe eller batteridrevet pumpe. Begge disse kan naturligvis købes her hos os. Efter oppustning lukkes ventilen, og du behøver ikke længere strøm.

2. Hvor meget fylder produkterne i sammenpakket tilstand?

Mindre produkter som søjler, dåser, flasker og møbler har integreret bæretaske som let kan bæres af én person. Større produkter som eventtelte pakkes sammen i den medfølgende transporttaske, som også er en trolley med hjul. Denne kan håndteres af en enkelt person. Du kan transportere alle vores pakkeløsninger i en personbil.

3. Kan der gå hul på produkterne?

Det kan der naturligvis, men det sker yderst sjældent. Hvis man presser en kniv ind i produktet, så vil kniven penetrere både polyestercoveret og den indvendige kerne, som er lavet i TPU. Men der medfølger selvfølgelig et lappekit, så du kan være kørende igen på få minutter.

4. Hvor mange personer skal der bruges til opsætning?

Søjler, dåser, flasker og mindre telte kan opsættes af en enkelt person, mens store portaler og telte kræver to personer.

5. Hvordan fastgøres produkterne ved udendørs brug på blødt underlag?

Produkterne er ved levering monteret op med barduner. Disse tages i brug, hvis der blæser. Der medfølger også kraftige pløkker til brug på blødt underlag.

6. Hvordan fastgøres produkterne ved udendørs brug på hårdt underlag?

Her kan man med fordel tilkøbe ballastsække, som kan fyldes med sand eller vand. Ellers er stålfundameter, som passer til diameteren på produktet, en løsning.

7. Hvordan med pumpe?

Til alle vores produkter medfølger en håndpumpe. Vi anbefaler dog at tilkøbe elektrisk pumpe. Skal du opsætte produkterne, hvor der ikke er strøm, anbefaler vi vores batteridrevet pumpe.

8. Hvad er et mockup

Inden produktion af det endelige produkt, tager vi din grafik, herunder logo, billeder eller andet grafisk materiale og indsætter det i et 3D-program. Når du modtager et mockup på produkterne, har du en idé om, hvorledes det endelige resultat bliver. Et 3D-mockup er aldrig 100% retvisende - men tæt ved.

9. Hvordan fungerer en ordreproces?

Det starter som regel med, at Michael laver designs, vi designer, til du er tilfreds! Herefter udarbejder Peter et tilbud på de produkter, du ønsker. Efter ordre modtager du en faktura (100% forudbetaling), og efter betaling igangsættes produktionen. Levering sker 4-6 uger efter betaling afhængigt at sæson.

Kontakt os

Salg:
peter@axionnordic.dk
Tlf.: (+45) 2272 6062

Design:
michael@axionnordic.dk
Tlf.: (+45) 2081 8196

instagram img linkedin img Youtube img