Hexa reklametelt

Stort oppusteligt reklametelt

Ring, og hør nærmere: (+45) 2272 6062

Hexa teltet er vores store oppustelige reklametelt og som navnet antyder, et sekskantet event telt til større udendørs events. De to varianter dækker henholdsvis 38 og 56 kvadratmeter. Den aflange udformning gør, at du får en bred udstillingsflade til at fremvise dine produkter og/eller møde dine potentielle kunder. Også Hexa reklametelt kan sammenkobles med andre af vores eventtelte. Eksempelvis et af de firkantede Axion-telte.

Hexa reklametelt er også en glimrende messestand til både udendørs og indendørs messer, hvor du er blevet tildelt en aflang standplads.

Reklameteltet pustes op på cirka 20 minutter. Søjlekonstruktionen er en lukket og lufttæt enhed, som derfor også er helt lydløs. Reklameteltet transporteres let i en almindelig personbil - i sammenfoldet tilstand.

Kan også leveres med sidestykker, som gør, at Hex reklametelt kan lukkes fra alle sider. Transporteres i en praktisk trolley/taske, som også inkluderer alt nødvendigt udstyr for opsætning.

 

  • Hurtig og let opsætning
  • Kan sammenkobles med andre Axion-eventtelte - også i andre størrelser
  • Pumpes op og holder luft *
  • Specielt velegnet til udstilling af biler
  • Leveres i smart transporttaske/trolley for let transport til event

* Udstyret med overtryksventil. Da luft udvider sig i varme, vil reklameteltet miste lidt luft over tid. Intet oppusteligt produkt er 100% lufttæt - end ikke cykeldæk.

Se video  Gratis mockup

Størrelse
Hexa 44 (38 m2)
Hexa 55 (56 m2)

Dette produkt indgår også i følgende pakker: