Messestand med oppustelige produkter


Hurtig og let opsætning, nem transport og et fantastisk blikfang til din messestand.

messestand med messevæg set fra oven 30 min fra ankomst på p-plads til klar messestand

At tage på messe indebærer normalt en masse arbejde. Messesystemerne skal transporteres frem til messecenter, pakkes ud og opstilles, herefter nedtages og transporteres tilbage igen. Med Axion oppustelige messesystemer, kan det hele klares af én person. Et udstillingssystem som ses på ovenstående billede, kan transporteres i bagagerummet på en normal personbil og opstilles på under 30 min.

Vores oppustelige messevæg fås i længder fra 3 til 6 meter, og er perfekt som bagvæg i din udstilling eller til din messestand. Messevæggen kan printes på samme måde som en roll-up, med data om produkt/brand, eller blot indeholde grafik og billeder, som giver messestanden mere blikfang. Får du senere brug for at ændre i det grafiske på messevæggen, skifter du blot yderdelen af messevæggen.

Messevæggen er selvfølgelig brandhæmmende og godkendt til indendørs brug, lige som alle vores øvrige produkter. Fødderne kan i øvrigt pløkkes til underlaget og dermed stå udendørs i alt slags vejr.

Reklamesøjlerne er anvendelige ved alle slags events. De sørger for at din stand ses på afstand. Søjlerne fås i op til 5 meters højde og printes med dit logo eller artwork. Har du længere tekster (produktbeskrivelser og lignende) anbefaler vi vores reklame blokke - her er du nemlig garanteret at teksten kan læses fra alle vinkler.

messestand indrettet med telt

Børnefamiliens favoritstand – indret din messestand med legerum

En anden og populær måde at indrette med oppustelige produkter på messestanden, er med vores Axion Lite eventtelt. Fjernes front-sider opnås et imødekommende udtryk. Er der tale om en større messestand, kan en traditionel indretning også udvides med et lukket telt, som indrettes med møbler, fladskærm og/eller legesager. Du har hermed messecentrets favoritstand for børnefamilierne. Teltsiderne printes normalt kun på den ene side, men siderne er vendbare - så du kan altså anvende teltsiderne som messevægge. Vores Axion Lite event telt fås i størrelser fra 3x3 til 6x6 meter og har du brug for mere plads er vores Tripod pavillion-løsningen.

Til dit salgsmateriale, drikkevarer mv. anbefaler vi vores oppustelige diske, pakket fylder de intet og med en el-pumpe oppustes de på under et minut. Bagsiden af bordet har en lynlås der åbner op for 3 hylder, hvor du kan gemme papirer ad vejen. Et alternativ til disken, er vores oppustelige cafébord.

se også vores side om design af messestand