Nyt logo og nye farver til Skodas oppustelige eventmateriale


I 2023 opdaterede Skoda deres logo og farvepalette. Vi ombetrak og lavede service på deres arsenal af Axion produkter

Skoda har gennem flere år anvendt vores oppustelige målportaler, telte, borde og søjler til diverse events som fx Post Danmark Rundt. En ny designguide med nye farver og logo krævede nyt eventgrej. En fordel ved Axion produktlinjen er, at yderdelen/overtrækket kan skiftes på produktet. Derved spares der penge, hvis behovet for ny visualitet opstår. Vi skal ikke påstå, at vores produkter er særligt miljøvenlige, men langtidsholdbare og slidstærke produkter, hvor visualiteten kan skiftes, er alt andet lige bedre end brug-smid-væk produkter fra Kina.

 

Skoda oppusteligt reklametelt

De fleste produkter er lette selv at skifte overdelen på; her lynes det gamle blot af og det nye på. På store produkter som fx portaler kan det være mere komplekst at få stoffet til at sidde 100% korrekt. I dette tilfælde, shippede Skoda os alle deres produkter og lod os stå for processen. Her kan du se video af processen.

 

Skoda oppustelige cafeborde

På værkstedet i Brønderslev er der plads til at arbejde med selv de største produkter. Hen over et par dage fik vi skiftet alt materiel til nyt look og testet alt af for fejl og mangler. Skoda har en underleverandør til at stå for opbevaring og opstilling, hvilket betyder, at det altid er de samme folk der arbejder med produkterne. Derfor var der også minimal slidtage på selv de ældste produkter. Vi skiftede et par ventiler, barduner og elastikker. Havde det været nødvendigt med større reparation, har vi Jan, som er sadelmager. Han  kan sy, svejse alt stof og PVC.

 

Skoda Oppustelige søjler

Ovenstående billeder er blot et udpluk af de elementer der blev ombetrukket. Efterfølgende er der også lavet nyt cover til ca. 30 søjler, som er sendt til de enkelte forhandlere, som selv har skiftet overtrækket. I denne video demonstrerer Michael, hvor let overtrækket på en oppustelig søjle kan skiftes.