Om Axion Nordic


Axion er et globalt brand, som forhandles i 35 lande verden over. Vi dækker hele Norden.

Bredt produktsortiment af oppustelige produkter

Vi er stolte af at repræsentere markedets bredeste produktlinje i de oppustelige reklameeffekters verden. Axion-produkterne er ISO-certificerede og fremstillet i brandhæmmende materialer. Vi designer de mange shapes, så de matcher dit brands profil. Produkterne kan kombineres og sammensættes på et hav af forskellige måder.

Lad os hjælpe dig med at finde de rigtige produkter at stykke sammen til lige præcis dit event. Designfasen og idéudviklingen foregår fra vores adresse i Pandrup, og efter godkendt design udarbejdes trykfilerne, som sendes til fabrikken i Slovakiet. Her fremstilles dine produkter og sendes herefter direkte til ønsket adresse.

Du kan forvente et slutprodukt og en finish i absolut verdensklasse. Et eksempel på, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, er, at materialetykkelsen på Axion-produkterne ofte er 2-3 gange tykkere/kraftigere end vores konkurrenters. Axion Nordic går i alt sin enkelthed ud på at kombinere Michaels fine fornemmelse for lækkert design med Peters store erfaring indenfor produktion og salg af oppustelige reklameeffekter.

 


Produktion, print og samling af oppustelig reklame