Oppustelig reklame


Blikfang på den lette måde. EU-produceret og certificeret oppustelig reklame til brug uden- og indendørs.

lufttæt enhed, kræver ikke strøm

Lufttæt enhed
– kræver ikke strøm


Når du sammenligner vores oppustelige produkter med andre produkter på markedet, så vær opmærksom på ordene "lufttæt" og "indbygget blæser". Axion-produkter er LUFTTÆTTE og opbygget som en tolagskonstruktion. Inderkernen er produceret i materialet TPU og den synlige overflade er produceret i kraftig polyester. Dette betyder, at Axion-produkter hverken larmer eller kræver strøm til en blæser. Når vores produkter er pustet op, vil de holde luft i lang tid - måneder

Faktisk behøver du slet ikke strøm. Produkterne leveres med håndpumpe. Ved større produkter som portaler og telte anbefaler vi dog at tilkøbe en elektrisk pumpe. MEN du skal kun bruge denne i nogle få minutter under oppustning af produktet.

super skarp printkvalitet

Super skarp printkvalitet


Vi benytter sublimationsprint, som sikrer dig den bedste printkvalitet, der kan købes for penge. Vores maskinpark er "state of the art”, og alle procedurer er automatiserede. Lige fra selve printprocessen af overfladerne til svejsningerne af de indre oppustelige kerner.

skift overtræk på din reklame

2-lags princip
– skift grafikken


Alle vores produkter er opbygget efter et tolagsprincip. Inderst har vi en TPU-kerne. Det er her, luften pumpes ind. Yderlaget er lavet af 500D HT (høj styrke) polyester. Det er dette lag, som får dit logo og din grafik påtrykt. Det smarte ved denne proces er, at vi har en lufttæt enhed. Men det giver også mulighed for at skifte ydersokken. Dette betyder, at du ikke behøver at skifte det komplette produkt, hvis du vil ændre grafikken. Rundt regnet koster nyt overtræk med print omkring det halve af det komplette produkts pris.

let transport af dine reklameprodukter

Let transport og opbevaring


Ah ja. Transport. Vi ved godt, vi nævner det igen og igen på vores website. Det er simpelthen en af de fedeste features ved vores produkter. Du kan i langt de fleste tilfælde transportere din komplette messestand med portal og telt i en ganske almindelig personbil. Faktisk kan vores pop-up event-kit transporteres på en ladcykel. Det er afprøvet!

Indbygget LED belysning i oppusteligt telt

Mulighed for indbygget LED belysning


Alle vores oppustelige produkter kan leveres med indbygget LED-belysning i søjlerne. Dette gør ikke vores søjler og borde til oppustelige lamper, og du skal ikke forvente at kunne bruge dem som læselamper. Men det giver en fed stemningsbelysning. LED-belysningen kræver ikke strøm, da pærerne drives af et batteri, som kendes fra skruemaskiner. Vær dog opmærksom. Går pæren i søjlen, kan den ikke skiftes, da den er "svejset" inde i TPU-kernen.

let transport af dine reklameprodukter

Modulære telte med brugerdefineret tilpasning


Vores teltserier er hver især modulære. Dette betyder for eksempel, at vores oppustelige eventtelt kan sammenbygges med spider-, hexa- og eventtelte i andre størrelser. Alle vores telte har vendbare sider, som fås i forskellige udgaver. Vinduer, døre eller tryk på begge sider med indvævet, lysblokerende membran.