Oppustelige borde til TV-studie


TV2 Sports favoritprodukt er uden tvivl vores cafebord

Vi har over tid leveret en lang række oppustelige Axion produkter til TV2. Samarbejdet har været godt og TV2 vender tilbage gang på gang fordi at kvaliteten er i top og selv utrænet personel hurtigt og effektivt kan puste luft i vores produkter og dermed fremvise et flot og lækkert set-up når programmerne løber over skærmen.

TV2 sport studie med oppusteligt bord

Foto Kim Jensen TV 2 Danmark.

Senest har vi leveret en af vores storsællerter, de oppustelige caféborde med forskellige logos. Cafebordene er næsten flade som pandekager når de tømmes for luft. Derfor kan man i en ganske almindelig stationcar sagtens medbringe 15-20 borde til et event, det er altså ret smart!.

Da TV2 sport i 2019 drog til håndbold VM i Japan var de smarte caféborde naturligvis med i bagagen. Kameraholdet kunne på under et minut puste et bord op og dermed sende live med håndboldeksperterne stående rundt om bordet til en analyse af kampens udfald.

TV2 oppustelig cafebord

Mange stiller spørgsmålstegn ved hvor meget vægt et oppusteligt bord egentligt kan bære. Derfor lavede vi denne video hvor Michael med hele sin kampvægt sætter sig på et oppusteligt bord. Også da TV2 skulle arrangere “TV2 på Tour”, en landsdækkende karavane som besøgte 12 byer i Danmark under Tour De France faldt valget på Axion oppustelige telte og portaler til cykelløb.