Oppustelige møbler til messe og events


Tag kontoret med på farten – oppustelige møbler med logo er perfekte til dig, som skaber nye relationer udenfor arbejdspladsens fire vægge.

Fleksible møbler til dig, der er på farten
Om morgenen danner de oppustelige møbler et hyggeligt mødeområde i jeres egne lokaler. Få timer senere står de som omdrejningspunktet i jeres messestand, hvor der skal skabes nye kontakter. Oppustelige møbler er den perfekte løsning, hvis du ofte er på farten og fysisk rækker hånden ud til nye kunder ved messer, events eller andre arrangementer. Din virksomheds grafiske profil går klart igennem på alt fra disken til stolene, der skaber et socialt mødested.

Som alle andre Axion Nordic-produkter er vores oppustelige møbler nemlig 100 procent unikke og skabt efter dit brands kendetegn og logo. Det sikrer en rød tråd i et stort setup og skaber genkendelighed allerede ved et enkelt møbel.

Oppusteligt møbelsæt til FCK

Klar på få minutter
Med de rette komponenter har du et mobilt mødeområde. Fire stole og et bord kan pustes op på tre minutter og fylder næsten ingenting sammenpakket. Udvid indretningen med et oppusteligt cafébord og en disk. Det tager dig kun to minutter ekstra per møbel.

Det er altså den oplagte løsning til dig, der ikke lader kontorets fire vægge begrænse mulighederne for at møde nye kontakter. Om du så er i messehallen eller ude i det blå. Det slidstærke og brandhæmmende materiale kan holde til al slags vejr. Inderkernen er af TPU med højt tryk, og yderdelen er i fastex, hvorpå vi trykker dit logo og grafiske kendetegn. Det betyder reelt, at du har et solidt møbel, som kan skifte logo og grafisk profil, når der er behov for det. Med et nyt overtræk ændres budskabet på ingen tid.

Alle vores borde leveres inklusive en plexiglas topplade, som beskytter stoffet mod kafferender og fedtede fingre.

Oppusteligt telt, søjler og møbler - FCK

Gratis 3D mockup i dit design
Axion Nordic leverer 3D-visualisering af dit firmas logo og farver på et sæt oppustelige møbler ganske gratis og helt uforpligtende. Se for eksempel, hvordan jeres logo og farver passer på vores mest populære eventkit, der består af to søjler, en bardisk og et bord. Der skal ikke mere til.