Axion event telt

Oppusteligt event telt med tryk

Ring, og hør nærmere: (+45) 2272 6062

Det perfeke event telt, som danner rammen om dine events både in-store og outdoor. Brug hele printfladen på event teltet til at formidle dit budskab. Axion event telt pustes op på få minutter og er derfor velegnet til pop-up-event i by og natur. Søjlekonstruktionen er en lukket og lufttæt enhed, som derfor også er helt lydløs. Vores Event telt transporteres let i en almindelig personbil, når det er pakket sammen.

Axion Lite oppustelige event telte er modulbaserede og kan leveres med forskellige accessories såsom “connecting tunnels”, som forbinder to event telte med hinanden eller et visir over døråbningerne, som giver et anderledes udtryk samt ly for regnen.
Event telt kan også leveres med sidestykker/teltsider, som gør, at event teltet kan lukkes fra alle fire sider. Event teltet transporteres i en praktisk trolley/taske, som også inkluderer alt nødvendigt udstyr til opsætning (håndpumpe, pløkke og barduner).

Leder du efter en billigere løsning, anbefaler vi vores pop-up foldetelte.

Axion Lite event telt er vandtæt, brandhæmmende og vindtestet til at kunne modstå vindstyrker på over 85 kilometer i timen.

  • Hurtig og let opsætning
  • Kan sammenkobles med andre Axion-event-telte - også i andre størrelser
  • Pumpes op og holder luft*
  • Logo/grafik printes direkte på teltet
  • SMART INFLATION tillader oppustning af eventteltet via ét af de fire ben

* Event teltet er udstyret med overtryksventil. Da luft udvider sig i varme, vil dit event telt miste lidt luft over tid. Intet oppusteligt produkt er 100% lufttæt - end ikke cykeldæk.

Se video  Gratis mockup

Størrelser

Størrelse
3,3 x 3,3 meter
4 x 4 meter
5 x 5 meter
6 x 6 meter

Event teltet indgår også i følgende pakker: