Oversized produktkopi til produktsampling


Gengiv dit produkt i oppustelig oversize udgave, til markedsføring i supermarkeder og på messer.

Axion oppustelige kæmpe produktkopier, fås i standardshapes som flasker og dåser.

Formålet med denne artikel er at vise, hvor let vi kan forvandle din emballage-grafik til det mest fantastiske oversize reklameblikfang. I vores oppustelige produktsortiment har vi på nuværende tidspunkt to kæmpe produktkopier, nemlig vores oppustelige kæmpe flasker og oppustelige kæmpe dåser. Kæmpe-dåserne og flaskerne fås i forskellige størrelser i op til 4 meters højde. Jeg viser i dette eksempel en maddåse, men det kunne lige så godt være en øl- eller sodavandsdåse. Til formålet har jeg lavet min egen etiket fra bunden. Når vi laver din kæmpe produktkopi, skal vi bruge etiketten i høj opløsning og helst i vektorformat, så kan vi nemlig selv tilrette grafikken, så den passer på flasken eller dåsens mål.

etiket til kæmpe produkt kæmpe maddåser produktkopi

Sådan - 3 meter høje Pendant Gyros dåser. Men før vi kan rykke opstilling ud i supermarkedet, giver vi den lidt gas med markedsføringen. Personen på standen skal have et oppusteligt eventtelt og et par oppustelige diske hvorfra der kan serveres mundgodt.

Hele denne opsætning vil kunne transporteres i en almindelig personbil og opstilles af en enkelt person. Overtrækket på dåserne kan lynes af og skiftes med anden grafik.

event med oversize oppustelige produkter <strong">Specialfremstillede promotion reklame

Det er altid muligt, at få specialfremstillet oppustelige former, som passer på jeres produkt. Det kunne være oppustelige kæmpe kaffekrus, som vist i eksemplet herunder. Da alle vores produkter fremstilles med en indvendig luftblære (på samme måde som et cykeldæk med indvendig slange), er der en del krav til formerne. Men lad os høre om din ide, så skal vi fortælle om det er muligt.

Vores oppustelige søjler er et andet alternativ til produktefterligning. Søjlerne fås i mange forskellige tykkelser og i helt op til 5 meters højde. Formen på søjlen kan sagtens gå for chips/kiks-rør, slikrulle, ledning og meget mere. Vores Oppustelige reklameblokke vil i det rette format ligne juice-, mælkekartoner, kaffe osv.

kæmpe oversize kaffekrus reklame