Racing telte med logo


Oppusteligt event-kit til Peugeot Rally Team – Wrooom!

Kører Christian Jensen fra Team Peugeot har mange års erfaring fra rallybanen. Derfor kender han også til de traditionelle telt-løsninger indenfor racingtelte og pit telte. Gældende for disse foldbare telte er, at de ofte er af svingende kvalitet og at skelettet, som holder konstruktionen oprejst, i stærke vinde kan vrides ud af form.

Racing event-kit

Derfor var det en glad Christian vi mødte på Nysumbanen, hvor han testede hans nye oppustelige Axion Square racing telte. Med ikke så meget som en eneste metalstang kan disse flexible telte nemlig fragtes til rallybanen, i en personbil og pustes op på få minutter.

Pit telt til event kit

Christian Jensen udtalte, da vi mødte ham: ”AXION racingtelte er meget anvendelige før, under og efter løbet. Vi fjerner væggene, når der arbejdes på bilerne, så tilskuere kan se hvad foregår i pitten. Generelt fremstår vores team og vores set-up, i disse nye rammer, bare super professionelt. Ekstra fedt er det at vi kan sammenkoble de to telte og lukke alle sider om aftenen når vi skal være sociale og samle op på dagens begivenheder.

Pit/racing oppustelige telte

Her hos Axion Nordic anbefaler vi vores forstærkede eventtelt Axion Square race/pit telte til motorsport, hvor der er meget bevægelse omkring og i teltene. Teltene fås i størrelser fra 3x3 meter og helt op til 6x6 meter. Square er den forstærkede udgave af Lite eventtelt. Vi sidder klar til at designe dit nye oppustelige racing event-kit. Hvis du sender os dine sponsorers logos, så returnerer vi indenfor et par dage med et 3D design, som vil give dine konkurrenter baghjul.