Spider

Oppusteligt telt med seks åbninger

Ring, og hør nærmere: (+45) 2272 6062

Et seksbenet, oppusteligt opmærksomheds-monster med dit logo trykt all-over! Og ydermere et fantastisk og særdeles anvendeligt blikfang. Med de seks store åbninger er dit budskab synligt for alle i 360 graders periferi.

Når det bliver nat, og dit event-crew skal lukke ned for natten, kan alle døråbningerne på det oppustelige telt lukkes til, med de aftagelige zip-off sidevægge. Det patenterede SMART INFLATION-system gør, at du kun behøver at tilslutte pumpen til den ene teltsøjle. Herefter fordeles luften ud i de resterende fem søjler på teltet. Spider leveres i to størrelser, som dækker henvoldsvis 47 og 74 kvadratmeter. 

Oppustelige AXION reklametelte med tryk på alle flader, kan leveres med forskellige accessories såsom “connecting tunnels”, som forbinder to telte med hinanden eller sidestykker, der gør, at teltet kan lukkes fra alle sider. De kommer alle i en praktisk bæretaske/trolley og inkluderer alt nødvendigt udstyr til opsætning. 

  • Hurtig og let opsætning (ca. 30 min. med to mand)
  • Transporteres i trolley
  • Fantastisk blikfang med dit logo tryk på alle flader
  • SMART INFLATION tillader dig at pumpe hele teltet gennem et enkelt ben
  • Brandhæmmende materialer godkendt til indendørs brug i messehaller

* Udstyret med overtryksventil. Da luft udvider sig i varme, vil produktet miste lidt luft over tid. Intet oppusteligt produkt er 100% lufttæt - end ikke cykeldæk.

Se video  Gratis mockup

Størrelse
Spider 8 - op til 47 m2.
Spider 10 - op til 74 m2.

Dette produkt indgår også i følgende pakker: