Synlig og effektiv branding til DHL Stafetten


Salling Groups eventkit er let at fragte samt opstille/nedbryde.

I 2014 blev Dansk Supermarked til Salling Group. En organisation med over 50.000 ansatte. Hos Axion Nordic fik vi til opgave at designe og producere et mobilt og opsigtsvækkende oppusteligt set-up som på samme tid var et yderst opsigtsvækkende blikfang men også let at fragte samt opstille/nedbryde.

Naturligvis skulle det nye Salling Group logo eksponeres. Men på en lækker og æstetisk facon. Vi designede og producerede oppustelige ståborde/caféborde samt flotte oppustelige portaler som dem man kender fra cykelløb til at markere indgange. Første gang produkterne skulle i brug var på Aarhus Havn i forbindelse med en reception til markering af navneskiftet.

 

Oppustelig målportal - DHL stafet

 

Det er muligt at transportere helt op til 20 af vores oppustelige ståborde i en ganske almindelig bil (stationcar). En flytteopgave som under normale omstændigheder ville have krævet en større flyttebil. Hvert bord har en diameter på 80 cm. Men er kun ca. 10 cm højt når der ikke er luft i.

Hvor holdbart kan et oppusteligt bord liiige være?
Ja - vi forstår godt hvorfor vi ofte får dette spørgsmål. Bordene er pumpet ekstremt hårdt op. Men vores pumper er dimensioneret således at de ikke kan sprænge produktet uden at en overtryksventil lader overskydende luft sive ud. En voksen mandsperson kan sidde på bordene uden problemer. Se bare denne video.

portal og cafebord med tryk

Lækre glatte overflader og knivskarpe sublimationsprint
Efter vores mening går alt for mange brands på kompromis når det kommer til visuel tilstedeværelse ved udendørs events. Vi har set alt fra havepavillioner med påklistrede stofbannere til slatne og hængende målportaler med rynkede, foldede og sågar møgbeskidte overflader. Når en større virksomhed deltager ved events som til eksempel DHL Stafetten så er det en mulighed for at eksponere sig overfor hundredevis af potentielle kunder og fremtidige ansatte. Vores oppustelige Axion event-pakker præsenterer sig altid knivskarpt og men flotte glatte overflader som præsenterer dit logo på den helt rette måde.

Mange anvendelsesmuligheder for Salling Group
De oppustelige reklameprodukter som egentligt var købt ind til brug ved et outdoor event på Aarhus Havn viste sig snart at have utroligt mange anvendelsesmuligheder for Salling Group. Når der afholdes firmafester, DHL Stafet og interne konferencer ja så er Axion produkterne bare de flotteste og de letteste af håndtere og opstille.