TV2 på Tour


Den landsdækkende TV2 på Tour-karavane var i år en luftig affære!. Vi var en tur i Øster Hurup for at lodde stemningen.

Cykelsporten er stor i Danmark. Så stor at TV2, og en lang række sponsorer som KIWI, Hjem-IS, Børneulykkesfonden, Profil Optik m.fl. igen i år gennemfører den årlige Tour De France karavane i ikke mindre end 10 byer landet over.

Pia Thau i eventtelt på TV2 Tour

Axion Nordic-drengene pakkede det gamle Folkevognsrugbrød og tøffede til Øster Hurup hvor TV2 på Tour sendte fra 4-5 juli.

Ærligt talt så var det ikke Tour De France, eller de mange aktiviteter som trak os i retningen af havnebyen på Østkysten, men rammerne omkring eventet. Det var nemlig lykkedes os at overbevise arrangørerne af TV2 på Tour om at vores oppustelige, lufttætte og lydløse eventtelte er meget lettere at opsætte, fragte og nedbryde, end almindelige eventtelte.

Målportal TV2 Tour

Og ikke nok med det... med vores oppustelige målportal (også lufttæt og lydløs) kunne eventet afholdes uden den irriterende støj som kommer fra de traditionelle målportaler, som kræver strøm til en larmende blæserenhed.

Naturligvis stod alle de flotte oppustelige eventtelte knivskarpt, og arrangørerne meldte om stor glæde og tilfredshed. Men det er jo heller ikke så sært, når nu de har været vant til at skulle samle et hav af teltstænger, som måske er blevet skæve efter anden opsætning. Se denne video som viser hvor let det er at opsætte et Axion eventtelt.

event telte TV2 tour

TV2 havde faktisk allerede stiftet bekendtskab med vores oppustelige produkter. 14 dage før TV2 Tour gik i luften, leverede vi 4 eventtelte til EM Studiet/Sommerbold i Aarhus.