Udendørs branding og events på løjperne


Sol, regn eller sne?... Oppustelige Axion eventprodukter er hårdføre, og skabt til udendørs events.

Skipisterne er et fantastisk sted at efterlade indtryk og brande din virksomhed og/eller dit produkt. Surf & Ski driver forretning med fysiske butikker, men er også aktive lige der, hvor deres produkter bliver benyttet… på pisterne. Virksomheden arrangerer både Snowcamp og Freeride DM, som foregår i henholdsvis Østrig og Frankrig.

3d rendering heineken event

Surf & Ski kender til fordelene ved vores oppustelig eventmateriale. De har nemlig selv anvendt dem og har set fordelene i forhold til “almindeligt” eventmateriale. Søren Christensen fra Surf & Ski har tidligere fortalt følgende om hans oplevelse på pisterne: ”To personer rejste event teltet om morgenen, det tog sølle ti minutter. Sölden Gletsjeren er et vindomsust sted, men Axionteltet blev hvor det var, også da de andre telte, med metalskellet, måtte brydes ned på grund af vejret. En bonus er at Axiontelte kan opsættes med skihandskerne på.

surf og ski eventmateriale

Event-crewet havde også en stor fordel i, at det eneste de skulle slæbe ind i skiliften, var de kraftige transporttasker (som vores oppustelige eventmateriale leveres i). Det er altså bare meget mere bøvlet at fragte stålkonstruktioner op på toppen, af et stort bjerg.

En anden vigtig faktor er vinden. Det som der rent faktisk sker, når et korrekt fastgjort Axion Square telt udsættes for orkanstyrke er ret overraskende!. Det lægger sig simpelthen fladt med jorden, indtil vinden løjer af, hvorefter det “popper op” og indtager sin oprindelige form. Se denne video som beviser vores påstand.