WYSIWYG


What you see is what you get. Sådan visualiserer vi dit brand i 3D. Så har du en ide om det færdige udtryk, inden produkterne produceres.

Fra 3D til det endelige produkt
3D visualisering er et af de vigtigste værktøjer i Axion Nordic, og vi anvender det hver dag. Når vi modtager et logo og evt. andet grafik og billeder, starter vi med at vælge en af vores faste scener. Vi har flere udendørs og indendørs scener og der kommer hele tiden nye til. I scenen trækker vi de ønskede produkter ind og wrapper det i din grafik.

3d visuals med danish crown

Når den enkelte scene er klar, sættes den til rendering. 3D renderingen giver os et billede, som viser en temmelig præcis gengivelse af hvorledes det endelige resultat vil tage sig ud. Når du modtager vores 3D mockup, får du altså et ret godt beslutningsgrundlag – du kan se hvad du køber.

Med 3D har vi også mulighed for at vise dig præcise og detaljerede gengivelser med udgangspunkt i din konkrete opgave. Vi kan, med nøjagtige mål, tage udgangspunkt i din messestand, kontor- eller butikslokaler og visualisere hvordan kvadratmeterne indrettes – hvad er der plads til og hvordan skabes det flotteste og smarteste resultat.

3d rendering til danish crown

Produktudvikling
Vores produktsortiment dækker de fleste opgaver, men har du specielle ønsker, har vi også den mulighed, at vi kan lave 3D prototyper. Derved kan vi, inden en egentlig produktion sættes i gang, vise et kommende produkt i detaljer. Vi har gang i flere mainstream reklameprodukter, herunder flere kæmpe kaffekopper, slikemballage og generel produktemballage.

Alt dette arbejde får du gratis hos os. Vi laver rigtig mange visualiseringer med vores standard-opsætninger. Med disse visualiseringer kan vi også levere et ret præcist overslag på opgaven, hvilket igen giver dig et sikkert beslutningsgrundlag.

3D mockup er som sagt helt gratis og også ganske uforpligtende. Eneste krav vi stiller, er at du fremsender jeres logo og grafik i vektorformat (ai, eps, pdf). Da alt trykkes i CMYK farver, vil vi også blive glade hvis du fremsender din grafik i dette farvespektrum.